Over mij

IMG_9577.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8.jpg

Hoi, ik ben Celine en ik heet je van harte welkom op RachelCeline.com. Je bent hier op de ‘over mij’ pagina, waarschijnlijk omdat je meer over mij te weten wilt komen.

Ik laat je niet veel langer in spanning zitten en stel me maar direct even voor. Dus hé, hallo, ik ben Celine. Dat spreek je uit als Celien, maar ik doe er totaal niet moeilijk over als je er per ongeluk (of uit gewoonte) iets anders van maakt. De gekste naam die iemand me ooit gaf was Iris. Waar dat vandaan kwam weet ik nog steeds niet, maar ik luisterde er wel naar.

Door naar wat ik allemaal doe in mijn leven, want dat is nogal wat. Ik studeer marketing en communicatie, loop stage en probeer ondertussen de beste versie van mezelf te ontdekken. Maar wat ik nog het meest doe, is schrijven. Ik schrijf al mijn hele leven lang allerlei verhalen en gedichten en sinds een aantal jaar schrijf ik ook blogs. Die blogs lees je hier, op RachelCeline.com en bij andere bloggers, want ik schrijf zo nu en dan ook nog wel eens gastblogs.

Er zijn een aantal dingen die ik absoluut niet kan, maar die ik wel heel graag doe. Zingen is een van die dingen. Lekker luidkeels mee blèren met mijn favoriete liedjes als de muziek op vol volume staat is een van mijn favoriete bezigheden. Dit doe ik vaak tijdens het schrijven. Heerlijk!

Ik ben gek op Limburg en helemaal verliefd op de mooiste stad van Nederland, Maastricht. Eens in de zoveel tijd reis ik dan ook af naar het zuiden van het land om daar heerlijk te genieten van mijn favoriete provincie.

Mocht je me ’s avonds wakker willen maken (dat mag!), zorg er dan voor dat je iets heel erg lekkers meeneemt. Risotto bijvoorbeeld. Daar kom ik mijn bed écht wel voor uit. Verder houd ik ook ontzettend veel van gezelligheid (onder het genot van een glas rode wijn (of twee)), fotograferen en gewoon lekker leven.

Zo, nu weet je iets meer over mij! Ik wens je heel veel leesplezier bij het lezen van mijn blog en wie weet spreken we elkaar wel eens in de comments!

Liefs, Celine

 Mocht je meer over mij willen weten, vul dan even mijn contactformulier in. Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s