Persoonlijk

Mijn dag in foto’s: 15 november 2017

Vandaag had ik mijn eerste geplande dagje vrij en toen ik vanochtend opstond besloot ik om vandaag te ploggen en jullie mee te nemen op deze o zo spannende dag (not). Al met al deed ik toch nog wat dingetjes en heb ik me niet de hele dag verveeld, dus eind goed al goed. Kijk je mee? Ik had me gisteravond voorgenomen om vandaag uit te slapen. Dat soort dingen kunnen op je vrije dag en ik vind het heerlijk om uit te slapen. Uiteindelijk is er niets van dat voornemen terecht gekomen, want om 7.15 uur zat ik alweer aan de keukentafel met koffie en de krant. So far het uitslapen.
IMG_0993[1]

Gisteravond plaatste ik een bestelling bij Bol.com en toen ik dat vanmorgen op de site van Bol keek zag ik dat het product dat ik gisteren kocht vandaag ineens €9,- goedkoper was. Dat werd even chatten met de klantenservice. Uiteindelijk is het binnen 5 minuten opgelost. Top klantenservice!

IMG_0996[1]

Omstreeks kwart over 8 had ik ineens zin om te sporten. Ik wilde eerst gaan hardlopen, maar a) het regende en b) dat is geen optie met mijn spieren. Maar goed, er zijn meer opties. Ik koos voor een workout op de zolder. Na een kwartiertje kon ik niet meer. Mijn spieren verkrampten aan alle kanten en dus besloot ik om te stoppen. Al met al was ik hier nog best blij en trots dat ik in elk geval iets had gedaan.

IMG_0997[1]

Vorig jaar zomer begon ik met het leren van Deens. Gewoon voor de fun via DuoLingo. Ik was helemaal vergeten dat ik dat aan het doen was en het Deens was goed weggezakt, maar vorige week heb ik het weer opgepakt en ondertussen ga ik als een speer en zit ik al op 56% vloeiend. (Ohja: DuoLingo is wel echt kampioen in het bedenken van gekke zinnen!) (Alleen al daarom is het leuk om er eens naar te kijken)

IMG_0999[1]

Rond half 11 ging ik ontbijten. Ken je dat dat je echt geen idee hebt wat je op brood wilt doen, omdat je gewoonweg te veel keus hebt? Dat had ik vanochtend dus ook. Vandaar dat ik er uiteindelijk voor koos om niets op brood te doen. Alleen brood is soms ook lekker!

IMG_1001[1]

Summer hupste ondertussen al lekker door de tuin en kwam even naar binnen om een koekje te bietsen.

IMG_1003[1]

Na de korte onderbreking door Summer ging ik door met oefenen van mijn Deens. Dit keer zwom er een mier in mijn soep. Ach…

IMG_1004[1]

Rond 12 uur vond ik dat ik wel even genoeg Deens had geoefend en kroop ik met een dekentje op de bank. Ik keek een aantal vlogs en luisterde wat muziek. Ondertussen verging ik van de pijn in mijn benen die werd veroorzaakt door, jawel: het sporten. Eén kwartiertje sporten zorgde voor zoveel pijn direct na het sporten en nog meer pijn later op de dag. Erg jammer weer. Maar goed: leermomentje voor de volgende keer.

IMG_1006[1]

Tijd om te lunchen. Mama was even naar de supermarkt geweest en had wat lekkers meegenomen voor op brood. Yay! Dus at ik dit keer oosterse kip rollade (van de Deen! Aanrader!) op brood. Lekker hoor!

IMG_1007[1]

Vanaf 15.45 kon de pakketjesman komen met mijn bestellingen. Hij had niet alleen mijn pakketje van Bol.com mee, maar ook een pakketje van Aliexpress met daarin een van mijn bestelde kerstcadeaus. Laat ik al even geleden besteld hebben en niet meer weten wat ik allemaal in mijn winkelwagen had zitten. Ik pakte het pakketje uit en het was deze … (tja, wat is het eigenlijk?) taartsnijder. Het leek zo praktisch… Ik ga wel op zoek naar een ander cadeau want dit is niks.

IMG_1014[1]

Goed, ik had nog meer besteld. Namelijk een vervroegd kerst-/verjaardagscadeau voor: moi. Ja, soms mag je jezelf best eens iets cadeau doen, toch? Ik was een tijdje terug aan het twijfelen tussen een Apple Watch of toch een nieuwe Fitbit en het werd uiteindelijk een nieuwe Fitbit. Dit omdat deze beter bij mijn gebruikspatroon past. Ik koos voor de Fitbit Charge 2, de opvolger van mijn huidige Charge HR. (Ik weet nog dat ik in mei schreef dat ik er geen €109,- voor over zou hebben. Well, that escalated quickly…)

IMG_1017[1]

Nadat ik een hele dag had thuisgezeten besloot ik rond een uur of vijf om nog even naar Kruidvat te gaan. Zij hadden weer zo’n kortingsavond ik besloot (samen met heel veel anderen) om daar nog even wat spullen te halen.

IMG_1018[1]

Ik sloot te dag af door op de bank de Fitbit in te stellen en daarna zette ik de plog in elkaar. Hierna ga ik niks meer doen en duik ik straks lekker mijn bed in.

IMG_1023[1]

Al met al was het nog best een leuke dag. Wel wennen, dat vele niks doen en alles kunnen doen wat je zelf wilt, maar toch ergens ook wel lekker. Op naar de volgende vrije dag!

Wat deed jij vandaag? Laat het me weten!

Liefs, Celine

4 gedachten over “Mijn dag in foto’s: 15 november 2017

    1. Haha tsja, je moet toch iets op je vrije dag hè haha. Een Fitbit stimuleert mij juist om meer te bewegen. Juist omdat het confronterend is als je niets doet. Ook het klassement met andere gebruikers en de challenges die je kunt doen zijn naast erg leuk ook erg motiverend

      Like

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s