Persoonlijk

How’s life?

In de laatste update die ik gaf vertelde ik jullie dat het even niet zo lekker ging en dat ik daarom een tijdje geen artikelen had geschreven. We zijn bijna en ondertussen vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe update. Een update vanuit bed, want daar lig in nog steeds in. Lang leve de griep. 

‘Goed!’ Dat is het antwoord dat ik nu geef op de vraag hoe het met me gaat. Een antwoord waar ik blij mee ben en waar ik ook helemaal achter kan staan. Alhoewel… laten we eerlijk zijn: op dit moment gaat het ietsjes minder (dankjewel griep), maar mentaal gaat het echt stukken beter. Daar ben ik onwijs blij mee.

Op het gebied van school en stage heb ik niets te klagen. Ik zit middenin mijn examenweken, heb het eerste examen gemaakt (en gehaald), het tweede examen gemist (thanks again griep) en ben me verder druk aan het voorbereiden op de komende examens. Ik kijk nog elke dag uit naar stage en de dagen dat ik op stage ben vliegen voorbij. Ik heb het er onwijs naar mijn zin en word elke dag uit mezelf om 6.30 wakker om vervolgens een uur te moeten wachten totdat ik eindelijk naar stage mag.

Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst sinds de 3e/4e klas van de havo weer eens iemand geïnterviewd. Dit deed ik in het kader van de opdracht die ik moet maken om te kunnen afstuderen. Het interview vond plaats in Boxtel (lees: 2x 1,5 uur rijden voor een gesprek van 45 minuten) en was erg interessant. Na het interview heb ik het direct overzichtelijk uitgewerkt en nu hoef ik het alleen nog maar om te zetten in een verslag.

Al met al goede berichten dus! Dat mag ook wel weer, want van alleen maar sippe en klagende berichten wordt niemand blij. Toch vind ik het belangrijk om ook de wat mindere kanten te benoemen, want ik heb lang genoeg gedaan alsof alles lief leuk en aardig was. Het is oké om je eens iets minder oké te voelen. Dat heeft iedereen en dat gevoel mag er zeker zijn!

Mijn plannen voor komende maand? Verder gaan met waar ik mee bezig ben/was: examens, stage en gesprekken met hulpverlening. Die drie dingen probeer ik zo goed als mogelijk te combineren, maar tot nu toe liep mijn agenda alsmaar over door alle afspraken. Toen ik op 10 oktober zag dat mijn eerst volgende vrije (doordeweekse) dag op 15 november zou zijn besloot ik dat het na 15 november ook echt over was met de pret. Na 15 november wordt het rustiger. Dan ga ik meer rustmomenten inplannen en mijn vrije dagen wat meer bewaken. Ik heb ze nodig (al ben ik ook heel goed in het ontkennen dat ik ze nodig heb).

En nu? Nu ga ik uitrusten, uitzieken en hopen dat ik me snel weer beter voel (en dat de griep snel weer z’n biezen pakt). Oh, en ik heb me voorgenomen om jullie wat vaker een update te geven! Voorgenomen ja, want ik weet nog niet hoe dit er in de praktijk uit gaat zien. Goed: tot de volgende keer!

Hoe is het nu met jou? Laat het met weten!

Liefs, Celine

3 gedachten over “How’s life?

  1. Fijn te horen dat het beter met je gaat Celine. Ja de griep is een kwestie van goed uitzieken, anders komt die vanzelf weer om de bocht kijken en daar zit jij beslist niet op te wachten. Succes met je stage en inderdaad goed op tijd je rustmomenten nemen. Enjoy Life.

    Geliked door 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s