Persoonlijk

Hoera! 2 jaar RachelCeline.com!

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat RachelCeline.com 2 jaar! Vandaag blik ik daarom even terug op twee jaar bloggen op mijn (niet meer zo nieuwe) blog. 

Toen ik net switchte van mijn vorige blog naar RachelCeline.com had ik nooit verwacht dat ik twee jaar later nog steeds zou bloggen. Van de week ontdekte ik dat ik al sinds 2011 meerdere blogs heb bijgehouden en nu, zes jaar later, vind ik het nog steeds ontzettend leuk om te doen.

Ik weet nog goed dat ik twee jaar terug mijn blog online zette en daar hele leuke reacties op kreeg. Dat is me altijd bijgebleven. Mijn blog voelt als een online dagboek en heeft veel hoogte- en ook wat dieptepunten vastgelegd. Ik vind het nog steeds bijzonder om te zien dat jullie meelezen én meeleven. Ik had nooit verwacht dat ik dat zou bereiken.

IMG_48373

De overstap naar een eigen domeinnaam was spannend, maar wel een hele goede! Het was echt tijd om verder te gaan op een nieuwe blog en dus ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt. Waar ik op mijn vorige blog echt letterlijk alles deelde, ben ik nu wel iets terughoudender geworden. Zelf vind ik dat niet zo heel erg en ik heb ook nog nooit van jullie gehoord dat jullie het missen, dus ik denk dat ik zo precies goed zit.

Het leukst om te schrijven vond ik toch echt de korte serie over ‘Mr. Right’ (deel 1, 2 en 3) en mijn brief van mensen met kleine voeten. Het meest bijzondere vond ik de updates (1, 2 en 3) over de PCOS. Terugkijkend op die updates ben ik blij dat ik meteen vanaf het begin open ben geweest en dat ik jullie mee kon nemen in het proces van diagnose tot genezing.

Ik heb nog niet echt wilde plannen voor de toekomst, maar als het aan mij ligt blijf ik zeker nog wel even bloggen. Het blijft zo’n leuke bezigheid!

Wat vond jij het leukste artikel? Laat het me weten!

Liefs, Celine

 

17 gedachten over “Hoera! 2 jaar RachelCeline.com!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s