Recepten

Mijn favoriete drankje deze zomer!

Toen ik laatst een weekendje in Den Haag was probeerde ik voor het eerst een Mojito met passievrucht en ik was direct verkocht aan dit drankje. Het is een lekker verfrissend drankje dat heerlijk is op een warme zomerdag. Ik ging op zoek naar recepten om thuis ook te kunnen genieten van een lekkere Mojito!

Alcoholvrije Mojito

Omdat ik niet te vroeg op de dag aan de alcohol wil én omdat ik het ook prima gezellig kan hebben zonder alcohol probeerde ik van de week een alcoholvrije Mojito! Dit beviel me zo goed dat ik dit vanaf nu veel vaker ga drinken. Je behoudt de frisse smaak van de Mojito (die precies zo smaakt als de variant mét alcohol), maar kunt er veel meer van drinken (omdat er dus geen alcohol in zit). Win-win toch?!

Het recept dat ik gebruik is een variant op dit recept en ziet er als volgt uit:

Je hebt nodig (voor één glas):
Halve limoen
2 theelepels kristalsuiker 5 muntblaadjes
Tonic
IJs

Bereiding: 
Knijp de halve limoen uit in een glas zodat je bodempje limoensap hebt. Voeg hier de muntblaadjes bij en stamp ze voorzichtig fijn met een stamper. Voeg hierna twee theelepels kristalsuiker en het ijs (ongeveer 3 grote ijsblokjes) toe. Als laatste vul je het glas tot net iets onder de rand met Tonic. Hierna is het een kwestie van goed roeren, de zon opzoeken en genieten van je alcoholvrije Mojito!

Wat is jouw favoriete cocktail? Laat het me weten!

Liefs, Celine

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s