Lifestyle

Dé must have voor deze zomer!

Ben jij een groot fan van drinken in blikjes, maar vind je het vervelend dat er vliegen of wespen op af komen? Kies je soms voor een flesje, omdat flesjes hersluitbaar zijn? Dan is dit de must have voor jou!

Twee jaar terug kreeg ik een pakketje van Ditverzinjeniet waar onder andere deze handige afsluitdoppen in zaten. Toentertijd was ik niet zo handig bezig en kreeg ik de doppen niet goed op de blikjes, waardoor mijn ervaring met de doppen niet zo goed was. Een tijdje terug vond ik ze weer en toen ik ze net ging gebruiken was ik blij verrast: ze werken super goed!

IMG_4428IMG_4456

De doppen zijn er in allerlei verschillende kleuren en zijn ideaal om je blikje mee af te sluiten. Op die manier kunnen er geen insecten in je blikje komen én kun je hem afsluiten als je het blikje niet in één keer opdrinkt. Je moet er wel voor zorgen dat de dop goed op het blikje zit, anders heb je kans dat hij eraf valt als je gaat drinken.

IMG_4454IMG_4450

Zelf ontdekte ik net dat ik het een ideale uitvinding vind! Ik zat heerlijk in de tuin te genieten van mijn alcoholvrije Radler en kon makkelijk via de dop drinken. Toen ik nog een half blikje over had en ik even bij het konijn ging kijken sloot ik het blikje gemakkelijk af met de dop.

Mr9qvNaR

Ik ben echt heel erg blij met deze doppen en vind het eigenlijk heel erg jammer dat ik ze pas twee jaar later herontdek. Dit was ook andere zomers zo handig geweest! Helaas zijn ze niet meer te koop bij Ditverzinjeniet (waar ze trouwens wel heel veel andere must haves hebben), maar wél op Bol.com. Hier kosten ze €10,27 voor 6 stuks.

Kende jij deze handige afsluitdoppen al? Laat het me weten!

Liefs, Celine

Het product in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed. Dit artikel bevat tevens een affiliate link. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s