Persoonlijk

Viva España!

Ik hoor het mezelf nog zo zeggen: “Nee, ik ga niet mee op vakantie. Nee, ik ga nooit meer vliegen.” En toch boekte ik vorige week woensdag nog even last minute een vlieg(!)ticket naar Spanje. Waarom? Ik ben er aan toe en heb het ook echt even nodig. Spanje it is!

Mijn ouders en zusje boekten hun vakantie al eerder dit jaar. Zelf maakte ik de beslissing om niet mee te gaan. Het vliegen, de warmte en het weg zijn uit je vertrouwde omgeving trokken mij totaal niet meer. Ik zou in Nederland blijven en dat vond ik prima, want ik ging naar Maastricht. Toen het twee weken terug iets minder ging begon ik te twijfelen of ik toch niet liever mee zou gaan op vakantie.

Meegaan op vakantie betekent vliegen, warmte en weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Dat zijn drie dingen die me, om eerlijk te zijn, niet heel erg trekken. Toch boekte ik een ticket, omdat ik denk dat het me goed zal doen om even weg te zijn. We gaan terug naar het plekje waar we twee jaar terug ook waren, dus de omgeving is al enigszins bekend. Dat scheelt, want zo heb ik wat meer punten van herkenning.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Omdat ik totaal niet voorbereid was op het feit dat ik op vakantie naar het buitenland zou gaan moet ik nog aardig wat regelen voordat het zover is. Met de leukste taak, het shoppen van korte broeken, jurkjes en rokken, ben ik vanmorgen al begonnen. Verder ga ik gewoon rustig dag voor dag met een aantal dingen aan de slag, zodat ik straks heerlijk ontspannen weg kan gaan.

Ik kijk er nu toch wel heel erg naar uit! Nog even wachten en dan kan het genieten beginnen. Hebben jullie nog tips of dingen die ik echt moet zien in de buurt van Torrevieja? Laat het me dan zeker weten!

Ga jij nog op vakantie, blijf je thuis of ben je alweer terug? Laat het me weten!

Liefs, Celine

 

6 gedachten over “Viva España!

  1. Leuk dat jij besloten hebt om alsnog op vakantie te gaan. De weg er heen ervaar ik vaak als stressvol, zoveel dingen te regelen en natuurlijk weer niets om aan te doen!!! Dus weer heerlijk shoppen en in het nieuw op vakantie. Geniet van de voorpret en uiteraard ga jij mooie dingen beleven en ondernemen. Fijne vakantie.

    Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s