Persoonlijk

Mijn dag in foto’s: 1 augustus 2017

Nieuwe maand, nieuwe blogjes en ook een nieuw fotoverslag van mijn dag. Dit keer van de eerste dag van augustus!

Het is vandaag dinsdag en dat betekent dat ik een thuiswerk dag heb. Ik werk dan thuis verder aan de dingen waar ik op stage aan begonnen ben. Ik was vandaag al vroeg wakker en dus kon ik om 7.55 mijn laptop aanzetten. Terwijl mijn laptop rustig opstartte ging ik snel douchen. Om 8.15 was mijn laptop opgestart en kon ik aan de slag.

Ik verzamelde wat informatie over de bezienswaardigheden, cultuur, geschiedenis en het klimaat van Rome zodat ik dat later op stage verder kan uitwerken.

Om 9:45 begon mijn maag te rommelen ging ik op zoek naar een ontbijtje. Dat werden uiteindelijk twee beschuitjes met hagelslag en een kop koffie.

Tijdens het ontbijten las ik even een paar blogjes! Dat doe ik niet heel vaak meer, maar ik blijf het van tijd tot tijd toch erg leuk vinden om te doen.

Ohja, ik was helemaal vergeten om jullie te laten zien wat ik vandaag aan heb. Dus bij dezen een foto van mijn outfit!

Ik werkte door tot 11.30 en ging toen mee boodschappen doen. Aangezien het bijna lunchtijd was besloot ik direct iets lekkers voor de lunch mee te nemen.

Na het boodschappen doen was ik het minimonster, as known as Summer, kwijt. Ik vond haar uiteindelijk achterin de tuin, al etend aan moestuinplanten.

Ondertussen was het alweer 12.15 en dat betekende: tijd voor lunch! Ik had Maple Pecan broodjes meegenomen en die at ik nu, onder het genot van een kop koffie, lekker op.

img_9461.jpeg

Ik ging nog even een half uurtje aan het werk om de laatste dingen af te ronden en besloot rond 13.00 dat mijn werkdag voorbij was. Dit omdat ik om 14.00 nog een afspraak had.

De post kwam met een leuk pakketje! Ik had online een kettinkje besteld en dat werd nu bezorgd. Kijk hoe schattig hij was ingepakt! Super lief.

Vervolgens knuffelde ik nog even met het kleine monster (dat overigens behoorlijk vieze poten had).

Na het knuffelen van Summer ging ik naar binnen om te wachten op mijn afspraak, die zou rond twee uur komen. Ook dat deed ik onder het genot van een kop koffie. Wat zou ik toch zonder koffie moeten?!

De afspraak duurde uiteindelijk tot iets voor vieren, maar het was een goed gesprek waar ik veel mee kan. Na de afspraak verplaatste ik me even naar mijn bed waar ik ging liggen. Even weer bijkomen.

Erg lang lag ik niet, want ik besefte me dat er ook nog een artikel moest worden geschreven over mijn dag. Je kunt wel de hele dag foto’s maken, maar die moet je op enig moment wel gaan verwerken. Gelukkig is het een leuke bezigheid waarvoor ik graag weer van mijn bed af kom.

Rond 18.00 uur gingen we eten. We aten verse pasta met pesto en gerookte zalm. Als ik de foto zie krijg ik direct weer honger. Jum!

Na het eten schreef ik nog even een blogje dat je hier kunt lezen en schreef ik de blogpost die je nu leest af.

En dat was dan mijn dag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om op deze manier een dagje met mij mee te kijken.

Wat heb jij op deze dag gedaan? Laat het me weten!

Liefs, Celine

6 gedachten over “Mijn dag in foto’s: 1 augustus 2017

  1. Wat een lekkere productieve dag heb je gehad 🙂 Ik houd van dat soort dagen, aan het einde heb ik dan echt een voldaan gevoel. Fijn trouwens dat je tijdens je stage ook een dagje thuis mag werken, dat is toch wat relaxter dan echt elke dag heen en weer. En pasta-pesto ❤ is gewoon liefde.

    Geliked door 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s