Lifestyle

Million reasons to stay

Vorige week kreeg ik ineens weer een idee voor een nieuwe tatoeage. Het kwam zo in me op, maar ik wist zeker dat ik dit wilde. Of, in elk geval iets met de tekst. Mama kwam met het idee om de tekst op een kettinkje te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Benieuwd naar het kettinkje? Lees dan snel verder!

De tekst die ik in mijn hoofd had was: Mill;on reasons to stay. Ja, geïnspireerd door het nummer Million Reasons van Lady Gaga. Dat nummer heeft namelijk een bijzondere betekenis voor mij.

Voor wie nu denkt dat er een spelfout in de zin staat: goed gezien! Haha, nee grapje. Het is geen spelfout. De ; wordt gebruikt als een zin nog verder gaat en niet hoeft te eindigen. Als je het anders bekijkt kan je ook bedenken dat de zin jouw leven is en dat dat niet hoeft te eindigen. Dat vond ik zo’n mooie gedachte dat ik hem heb verwerkt in deze zin.

img_9479.jpeg

De ketting werd bezorgd in een witte envelop met daarin een zakje van bubbeltjesplastic met daarin een roze envelop (snap je het nog?). In die roze envelop zat dan eindelijk hetgeen ik verwachtte: het kettinkje!

Dit is hem dan! Ik ben er zó ontzettend blij mee. Hij is veel mooier dan ik had gehoopt. De tekst is subtiel, maar leesbaar. De ‘bar’ valt wat meer op, waardoor de ketting iets leuks toevoegt aan elke outfit. Ja, ik ben zeker tevreden!
 Mocht je je afvragen waar ik hem vandaan heb, lees dan vooral even verder. Ik heb veel webshops afgestruind op zoek naar dé webshop die een armband of ketting van tekst kon voorzien. Op zich was er genoeg keuze, maar er waren maar weinig webshops waar je een hele zin kwijt kon. Gelukkig kon dit bij Shoppe.nl wél. Daarom besloot ik om mijn ketting daar te bestellen.

Ik ben onwijs blij met mijn ketting en zal hem nog vaak met heel veel plezier dragen!

Kende jij Shoppe.nl al? Laat het me weten!

Liefs, Celine

8 gedachten over “Million reasons to stay

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s