Reizen

Uittip: Dagje Monschau

(Bijna) iedere keer als ik in het zuiden van het land ben, ga ik ook even naar Duitsland. Vaak ga ik naar Aken (Aachen) om daar even een rondje Duitse winkels te lopen en haarverf in te slaan (tip!), maar dit keer ging ik een dagje naar Monschau. 

Monschau ligt op ongeveer 45 minuten tot één uur rijden van Aken en is een leuk en gezellig plaatsje voor een dagje weg. In Monschau geniet je van de natuur en de leuke huisjes in één. Voor de liefhebbers van wandelen en fotografie is er genoeg te doen. Zo kun je lekker door de stad slenteren of ervoor kiezen om de ruïne te bezoeken. Wij kozen ervoor om beide te doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP4270458.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik was zelf nog nooit in Monschau geweest, maar ik ben echt aangenaam verrast door dit stadje. Het was gelukkig goed weer, wat de ervaring nog leuker maakte. Ik ga zeker nog een keertje terug!

Ben jij al eens in Monschau geweest? Laat het me weten!

Liefs, Celine

5 gedachten over “Uittip: Dagje Monschau

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s