Lifestyle·Reizen

Mijn meest dierbare herinneringen

Nu ik niet meer in Maastricht woon heb ik te maken gekregen met iets waar ik normaliter nooit last van had: heimwee. Als ik weer eens heimwee heb naar mijn lievelingsstad pak ik altijd even de foto’s die ik het afgelopen jaar gemaakt heb erbij. Het idee om een fotoboek te maken speelde hierdoor al langer. Afgelopen weekend ging ik er eindelijk eens goed voor zitten en zette ik een fotoboek in elkaar. Vandaag laat ik jullie het resultaat zien!

Het fotoboek bestelde ik bij Saal Digital Nederland. Met behulp van de gratis software zette ik stap voor stap mijn eigen fotoboek in elkaar. Ik koos voor een softcover fotoboek van 19 x 19 centimeter met 36 pagina’s glanzend papier.

Iets waar ik heel erg blij mee was, is het feit dat het fotoboek goed verpakt verstuurd werd. Binnen in de enveloppe zat nog een beschermhoes om het boek heen, zodat het niet kon beschadigen. Super fijn!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het papier is aardig dik. Dit verbaasde me. Gezien de relatief lage prijs (€25,95, inclusief glans) die voor dit album werd gevraagd had ik verwacht dat er gewoon dunne bladzijden in, zouden zitten. Niets is gelukkig minder waar. De pagina’s zijn dikker, waardoor ze niet makkelijk kreuken en het glanzende papier zorgt voor een mooi effect.

Ik ben echt super blij met dit fotoboek! Al mijn dierbare herinneren zijn nu bij elkaar verzameld en mocht ik nog eens heimwee hebben of gewoon even terug willen kijken naar hoe het toen was, dan kan dat nu nog gemakkelijker. Ik ga zeker nog eens iets bij Saal-Digital bestellen!

Waar zou jij een fotoboek van willen maken? Laat het me weten!

Liefs, Celine

De producten in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Volg Saal Digital Nederland ook op Facebook!

11 gedachten over “Mijn meest dierbare herinneringen

  1. Super leuk, en herkenbare foto’s 🙂 Maastricht staat ook zeker in een van mijn favoriete plekken van Nederland. Ik zou graag een fotoboek willen maken van dierbare herinneringen ook. Dat is zo mooi aan foto’s het is en blijft altijd..

    Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s