Reizen

Uittip: Kanoën op de Utrechtse grachten

Gisteren ging ik een dagje naar Utrecht waar ik spontaan ging kanovaren. Niet op een open water, maar echt door de grachten van de stad. Dit deden we via Kanoverhuur Utrecht. Benieuwd naar de foto’s die ik maakte vanuit de kano? Lees dan nu snel verder!

Zo, dit was me een tochtje wel! Na afloop was mijn broek helemaal doorweekt, omdat ik het peddelen niet zo goed onder de knie kreeg. Toch was het een tocht om nooit te vergeten. Kanoën door de grachten van Utrecht is echt een aanrader!

Heb jij wel eens gekanood? Laat het me weten!

Liefs, Celine

13 gedachten over “Uittip: Kanoën op de Utrechtse grachten

  1. Wat een leuk uitje, weer eens wat anders dan door een stad slenteren! Oh en die foto’s zijn echt super mooi, krijg gelijk zin om ook te kanoën door de Utrechtse grachten (en dat terwijl een van mijn grootste angsten water is hahah)!
    Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Ik heb éénmaal gekanood (schrijf je dat zo? Haha). Heb toen mega veel lol gehad, het was namelijk met klasgenoten. Als ik ooit in Utrecht ben, zal ik zeker aan je tip denken. Hoeveel kost zoiets eigenlijk? Hihi.
    x

    Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s