Reizen

Nous allons à Paris! (tips gevraagd)

Bonjour! Nous allons à Paris! En daar stopt mijn Frans. Maar, evengoed gaan we (mijn  zusje en ik) naar PARIJS en ik heb er onwijs veel zin in! Gisteren ben ik begonnen met het oriënteren op de bestemming en nu heb ik jullie hulp nodig!

416774_274356869337002_1312255740_o.jpgWat zijn jullie tips voor de beste trip naar Parijs? Denk aan eettentjes, bezienswaardigheden en dat soort dingetjes. Wat heeft jouw trip uniek gemaakt en wat mag ik zeker niet missen? Ik hoor het graag!

We reizen met de Thalys naar Gare du Nord en vanuit daar willen we met de metro naar ons hotel vlakbij de Moulin Rouge. Hebben jullie tips wat het voordeligst is op het gebied van reizen met het ov? Ik ben benieuwd!

Ik kijk uit naar jullie tips!

Liefs, Celine

 

12 gedachten over “Nous allons à Paris! (tips gevraagd)

 1. Tour Montparnasse als het donker is. Dan heb je een heel mooi overzicht!
  En ik heb toen gewoon een 3 dagen kaart voor de metro gekocht en gekeken hoeveel zones ik moest hebben om overal te komen waar ik heen wilde

  Liked by 1 persoon

  1. Oee die van de Montpernasse is een goede! Weet alleen nog niet of ik naar boven durf, dus dat is nog even kijken. Had je een Paris Viste kaart (waarmee je ook korting kreeg)?

   Like

 2. Zo leuk dat je gaat 😀 Ben zelf nog nooit in de herfst naar Parijs geweest, dus misschien is het een beetje fris in de avond, maar ik kan zeker aanrader om s’avonds te gaan picknicken bij de Eifeltoren met lekker wijn en chipjes. Het is daar dan vet gezellig met muziek en natuurlijk de verlichte Eifeltoren op de achtergrond. Verder is Sacre Coeur (als ik het goed spel haha) van de foto’s erg leuk, Laduree voor macarons <3, Lafayette (mooi van binnen en uitzicht over de stad op het dakterras, en een bezoek aan de Notre Dame. Oh! En s’avonds een boottocht is ook super leuk. wat betreft openbaar vervoer kan ik de Paris Visite Pass aanraden. Die koop je voor een vaste prijs en dan kan je (ligt eraan hoeveel dagen je wilt) gratis reizen in zone 1 – 3.

  Liked by 1 persoon

  1. Aahh ja, misschien dat het inderdaad een beetje fris is, maar daar kan je je tegen kleden. Goede tip van dat picknicken bij de Eiffeltoren! De Sacre Cœur vond ik ook erg mooi. Kijken we nu op uit vanaf het hotel dus daar gaan we zeker nog eens heen

   Like

 3. Ik zie dat je blogpost al eventjes geleden is geschreven, mocht je nog niet geweest zijn:

  ‘S avonds naar het Louvre
  Dansen in Club Duplex
  Door het Lafayette struinen
  De Arc de Triomph op! Dat doen niet veel mensen, maar geeft een super mooi uitzicht ook op de Eiffel toren!

  Veel plezier 🙂

  Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s