Recepten

De meest lekkere en meest mislukte smoothie recepten!

Zoals jullie nu natuurlijk al weten na mijn blogje over mijn nieuwe beste vriend ben ik ondertussen helemaal into het drinken van smoothies. In mijn vorige blogje beloofde ik jullie dan ook een paar lekkere recepten en belofte maakt schuld: hier zijn mijn favoriete smoothie recepten! En ohja: ik bespaar jullie veel leed door alvast een paar smerige recepten te geven die je zelf niet meer hoeft te proberen.

Lekkere smoothie recepten:

Groene smoothie op basis van water: banaan, appel, spinazie en druiven.

Rode smoothie op basis van water: banaan, rood fruit (doosje van bijvoorbeeld AlbertHeijn) en kersen.

Gele smoothie op basis van water: halve banaan, perzik en druiven.

Zoete smoothies waar je misselijk van wordt:

Roze smoothie op basis van Griekse yoghurt:;banaan, aardbeien en honing

Gele smoothie op basis van Griekse yoghurt: banaan en sinaasappelsap

Smoothies die prikken als je ze drinkt:

Roze smoothie op basis van water: banaan, aardbeien en kiwi

Gele smoothie op basis van water: banaan, kiwi en peer

Smoothie die smaakt naar de vieze vitaminefiguurtjes die je als kind altijd moest slikken:

Gele smoothie op basis van sinaasappelsap: banaan

Dit waren mijn favoriete en minst favoriete smoothie recepten! Ik ben heel erg benieuwd of jullie ook smoothies drinken en zo ja: welke recepten jullie gebruiken! Later jullie het me weten?

Liefs, Celine

9 gedachten over “De meest lekkere en meest mislukte smoothie recepten!

  1. Ik hou van smoothies maken. Ik heb alleen een gruwelijke hekel aan het schoonmaken van de blender dus is het intussen alweer een eeuwigheid geleden dat ik een smoothie gemaakt heb. Ik vond smoothies met spinazie en ies van banaan en aardbeien altijd lekker. Boerenkool heb ik ook verschillende keren geprobeerd maar dat lukte niet helemaal goed. Het is altijd leuk om steeds andere producten te proberen!

    Liked by 1 persoon

  2. Leuk dat je een aantal recepten deelt en ook de “niet lekkere”. Enige tijd geleden zat ik ook in een smoothyflow en maakte de ene smoothie na de andere. De meeste waren heerlijk op die met spinazie en boerenkool na. Manlief en ikzelf vonden het qua smaak heerlijk maar na een half uur begonnen de darmen verschrikkelijk te borrelen, je raadt het al …….. manlief behoorlijk ziek. Voor hem nooit meer een groene smoothie en ach ik ben nog wel hiertoe te verleiden.

    Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s