Lifestyle·Persoonlijk

Ik schreef een boek!

The word is out! De afgelopen weken stonden in het teken van het schrijven, lezen en herschrijven van een document tekst dat uiteindelijk een boek zou moeten worden. En dat lukte! Gisteren kwam mijn langverwachte pakketje dan eindelijk binnen en vandaag kan ik dit heugelijke nieuws eindelijk met jullie delen!

Tadaaa, dit is de nieuwste aanwinst van de familie: mijn eigen boek ‘Diagnose te ver’! Mocht je je afvragen waar het boek over gaat, lees dan even de tekst hier onder!

Rachel (19) heeft haar ouderlijk huis in Flevoland net verlaten als ze naar Maastricht verhuist om daar te gaan werken. Al snel na de verhuizing wordt Rachel op een avond achtervolgd door een man met een mes. Later hoort ze voetstappen in huis. Als Rachel steeds meer last krijgt van angsten en somberheid zoekt ze de hulpverlening op. Volgens hen zit Rachel in een psychose en heeft ze hulp nodig. Maar is dit allemaal wel terecht? En waardoor worden die vreemde geluiden in huis allemaal veroorzaakt?

P8191275.JPG

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! Een droom van mij is werkelijkheid geworden en dat heb ik zelf, met wat hulp van mijn lieve proeflezers, kunnen verwezenlijken. Ik ben dan ook ontzettend trots en wil via deze weg iedereen die heeft proef gelezen, commentaar heeft gelezen en heeft meegedacht bedanken voor zijn of haar hulp!

En dan volgt er nu nog wat praktische info voor iedereen die benieuwd is geworden naar het boek: je kunt hem bestellen door een mailtje te sturen naar allstufflikes@gmail.com. Het boek kost €12,- inclusief verzendkosten.

Ben jij benieuwd naar hoe het boek afloopt? Laat het me weten, of nog beter, bestel een exemplaar!

Liefs, Celine

 

17 gedachten over “Ik schreef een boek!

    1. Hier hetzelfde verhaal! Wilde het al jaren, maar steeds kwam het er niet van, tot het boek zich op een gegeven moment bijna uit zichzelf schreef. Jouw moment komt nog wel, daar ben ik zeker van!

      Like

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s