Reizen

Weekendje Zuid-Limburg dag 3

Ik ben een weekendje in Zuid-Limburg! Dat betekent lekker veel zien, veel leuke dingen doen en vooral gezelligheid. Ik houd jullie graag op de hoogte van wat ik allemaal beleef door middel van een fotoverslag. Vandaag de laatste dag, dag 3: Gaia Zoo! Komt ‘ie!

P7241233.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De uil met zijn maaltijd: een kuikentje
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alle bankjes waren gesponsord door de Rabobank
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een aap heeft grotere voeten dan ik
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vlaamse reus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit was mijn laatste dagje Zuid-Limburg. Ik vond het park ontzettend mooi, maar de hoeveelheid dieren die ze er hadden viel helaas een beetje tegen. Al met al heb ik drie hele leuke dagen gehad en kijk ik terug op een geweldig weekendje weg!

Wat is jouw lievelingsdier? Laat het me weten!

Liefs, Celine

Lees ook: Een weekendje Zuid-Limburg dag 1 & Een weekendje Zuid-Limburg dag 2

2 gedachten over “Weekendje Zuid-Limburg dag 3

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s