Reizen

Weekendje Zuid-Limburg dag 2

Ik ben een weekendje in Zuid-Limburg! Dat betekent lekker veel zien, veel leuke dingen doen en vooral gezelligheid. Ik houd jullie graag op de hoogte van wat ik allemaal beleef door middel van een fotoverslag. Vandaag dag 2: Aken! Komt ‘ie!

We gingen naar de shoppingmall in Aken waar we de hele dag heerlijk hebben geshopt, lekker sushi hebben gegeten en vooral heel erg hebben genoten van de leuke dag. In deze blogpost zie je het fotoverslag en een kleine shoplog van een paar van mijn aankopen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAWe gingen sushi eten aan de lopende band. Wat een ontzettend leuke ervaring is dat! Pluspuntje: het was ook nog een super lekker! Nadeel: je blijft eten (zie ook onze +/- 30 lege bordjes)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dan nu de mini-shoplog. Ik kocht 3 kledingstukken: een jumpsuit, een jurkje en een t-shirt. Hieronder zie je welke.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAls laatste aankoop kocht ik deze flamingo lamp bij de Duitse Xenos. Ik vind hem zo ontzettend leuk! Zal heel goed bij de rest van mijn flamingo verzameling passen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dat was mijn dag alweer! Op de planning voor dag 3 staat een bezoekje aan Gaia Zoo dus daar krijgen jullie morgen zeker een (langer) foto verslag van.

Wat vond jij de leukste aankoop? Laat het weten!

Liefs, Celine

Lees ook: Een weekendje Zuid-Limburg dag 1

2 gedachten over “Weekendje Zuid-Limburg dag 2

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s