Reizen

Weekendje Zuid-Limburg dag 1

Ik ben een weekendje in Zuid-Limburg! Dat betekent lekker veel zien, veel leuke dingen doen en vooral gezelligheid. Ik houd jullie graag op de hoogte van wat ik allemaal beleef door middel van een fotoverslag. Vandaag dag 1: Maastricht! Komt ‘ie! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 1 was echt een geslaagde dag. In de auto onderweg naar het zuiden hadden we alleen maar regen, maar in Maastricht was het gelukkig super goed weer! Als afsluiter van de dag gingen we gezellig met mijn oom en tante uiteten bij de pizzeria. Een leuk begin van een paar super dagen dus. Op de planning voor dag 2 staat een bezoekje aan Aken, dus daar krijgen jullie morgen een verslagje van.

Heb jij al eens friet bij Reitz in Maastricht (de lekkerste friet van Maastricht) gegeten? Laat het me weten! 

Liefs, Celine

 

2 gedachten over “Weekendje Zuid-Limburg dag 1

  1. Oh Maastricht wat ben je toch mooi ❤ En nu ik dit lees bedenk ik me ineens dat ik nog nooiiitttt in die 5 jaar dat ik er heb gewoond friet bij Reitz heb gehaald haha :’) bijna om me voor te schamen vind je niet 😉

    Geliked door 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s