Reizen

Byron Bay Suncare: yay or nay?

Een aantal weken terug ontving ik via de post twee flessen zonnebrand van het merk: Byron Bay. Tijdens mijn vakantie in Spanje heb ik de zonnebrand getest en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vond. Is het een yay, of toch eerder een nay?

Eerlijk is eerlijk, ik ben fan van het uiterlijk. Aan beide flesjes hing een handgemaakte schelpenketting, maar bij het rechtse flesje was die er al snel afgegaan. Maar, we oordelen niet op het uiterlijk en zeker niet bij zonnebrand.

Het linker flesje (factor 30, €14,99) was de Invisible Sunpray, waarvan wordt beweerd dat je hem ook kunt gebruiken als je net uit het water komt. Wat dat betreft hebben ze gelijk. Nadat ik uit het water kwam smeerde ik me direct in voordat ik ging zonnen en het werkte echt goed. Zelf ben ik niet verbrand, terwijl dat normaal wel snel gebeurt als ik me niet insmeer nadat ik uit het water kom. De zonnebrand zelf is niet dik, plakt niet en smeert goed uit. Dit was dus echt absoluut een yay!

Het rechtse flesje (factor 10, €11,49) was een Sunolie met kokosgeur. Zelf ben ik altijd fan van olie, omdat je daardoor sneller bruin wordt. (Althans, zo’n idee had ik wel) De olie is iets dikker en kan je niet opsmeren nadat je uit de zee komt, maar is wel heel fijn. Het enige nadeel aan deze olie is dat hij aardig vet is, dus daar moet je op letten. De geur is overigens heerlijk. Aan het begin vond ik hem een beetje too much, maar later genoot ik er steeds meer van. De rest van het gezin was ook al snel fan van de olie en zodoende was hij na twee weken dus ook op. Nog een echte yay!

Ik raad iedereen deze producten aan. Ze zijn ontzettend fijn, beschermen je goed tegen de zon en zorgen voor een mooie bruine teint. De prijs-kwaliteit verhouding is echt heel erg goed. Zelf gebruikte ik andere jaren altijd zonnebrand van Garnier, maar vanaf nu stap ik echt over op Byron Bay.

Kende jij Byron Bay al?

Liefs, Celine

De producten in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed. Lees voor meer informatie de disclaimer.

11 gedachten over “Byron Bay Suncare: yay or nay?

 1. Leuke recensie! Ik had er nog nooit eerder van gehoord maar ik zal het zeker eens in het oog houden. De flesjes zijn echt super leuk vooral met dat zelfgemaakte koortje aan de zijkant!

  Geliked door 1 persoon

 2. Klinkt goed en ziet er ook mooi uit! Maar factor 10 zou echt te weinig zijn voor mij. Factor 30 vind ik eigenlijk ook al wel weinig Haha. Nog niet aanbeland in Colombia in ieder geval, want heb het nog niet gespot!

  Geliked door 1 persoon

  1. In Nederland is hij verkrijgbaar bij Kruidvat, maar heb ze nog niet bij meer winkels dan daar gezien. Wel weet ik dat de factoren niet echt overeenkomen met de ‘normale’ factoren. Mijn vader gebruikte altijd factor 50, maar met de olie ging het bij hem ook goed.

   Geliked door 1 persoon

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s